tisdag 29 december 2009

Matte säger...



...att jag snarkar. Men jag tycker faktiskt att det är fult av henne att skylla ifrån sig. Vi vet nog vem det är som snarkar - eller hur, husse???


3 kommentarer:

  1. Tycker det verkar som du är en lika cool hund som jag, själv har jag fått namnet Lowis och blev 2 år på luciada´n.
    Min matte fullkomligt överöser mig med kärlek och godsaker här i livet. Även jag älskaar att köra ner nosen under all snö och sedan leka mullvad, det känns så kul att sedan ruska runt på nosen och fnysa lite.
    Idag har vi 18 minusgrader, med andra ord åker den löjliga röda saken med pälskrage fram, min matte säger att det inte är bra att tikar fryser om magen, hm...jag som springer mig varm, bara tassarna som blir kalla när jag tvingas stanna och vänta på dem"sölkorvar"
    Ha de gott och fortsätt skriv Agnes...

    SvaraRadera
  2. Hej Lowis, jag blir lite nyfiken på vem du är som t ex vilken typ av jycke du är ("ras" heter det tydligen enligt matte).
    Och jag håller med - varför måste människor tro att vi måste spöka ut oss i löjliga täcken??? Hade vi behövt dem så hade vi väl fötts med dessa på oss, eller hur??? *suck* Själv har jag i alla fall bara fått en lagom diskret dräkt i gråbrunt - men dessvärre med värsta reflexen på ryggen (ser alltså ut som största lysmasken i stan).

    SvaraRadera
  3. Hej igen Agnes!
    Min matte säger att jag är samma ras som dig, peppar o salt dvärgschnauzer, därav matte fastnade för din blogg.
    Jag har en lysande röd overall, med diskreta reflexer. Tack o lov för det. Nos på dig

    SvaraRadera