tisdag 26 januari 2010

Allt för lite godis...

Spana in denna hemska videofilm (http://www.youtube.com/watch?v=Q8jssTlotBI) - visar hur hemska människor kan vara bara för att vi, stackars vovvar, vill äta lite gott ibland... Måste man verkligen sitta och sukta i evigheter innan man får sig en mumsbit???
Deras matte och husse borde få svälta i flera veckor bara för att de var så elaka mot mina fyrfota vänner... *grrr*

4 kommentarer:

  1. haha ja de fick jobba onödigt LÖÖÖJLIGT länge för den där gobiten!!! Jag diggar snabba ryck... köttbulle på nos åååååååå vassego ;)

    SvaraRadera
  2. Jag har inte lärt mig det där med att kunna motstå en godisbit som läggs på min nos - då vispar jag till direkt och snor åt mig den. Däremot är jag väldigt duktig på att kunna sitta och vänta på något gott som läggs framför mig på golvet... Men jag tycker att människorna tycks vilja plåga mig genom att låta mig vänta jäääättelänge, typ fem sekunder, innan jag får äta upp godisen... *surar*

    SvaraRadera
  3. Ja om en människa är hungrig, då går dom bara till ett skåp och tar det dom vill. Mina godisar vet jag var dom finns, men inte når jag dem själv, visst är livet orättvist.
    Jag har kommit på att mina människor har gula korvar som smakar ost i ett skåp, längst ner, när dom ska ha något där uppe och drar ut lådorna ovanför, då ser ingen att jag försöker få tag på dem där nere, men jag har inte lyckats än...sur..men jag ska försöka vara snabbare nästa gång, ostbågar tror jag matte säger när jag får smaka.

    SvaraRadera
  4. det var lowis som skrev förra inlägget, glömde tassa under med det

    SvaraRadera