söndag 2 maj 2010

Ja må jag leva...

Hipp hipp hurra, idag fyller jag 2 år!
Ser ni tårtan??? Siffran säger väl att tårtan är MIN, men tror ni att jag fick smaka???
Nä då, det var bara matte, husse, farmor och farfar som satt och gottade sig på min födelsedag - själv fick jag ligga på golvet UNDER bordet. Fick bara en enda liten smula från allt det goda - man kan ju bli putt för mindre... *surar* Snåljåpar!!!!!

5 kommentarer:

  1. Åh....det var det snålaste jag hört! Stackare, vad jag lider med dig.
    Själv testade jag att bli uppassad som du sa, men dom gör ju allt för mig. SÅ är det bara! Mådde dåligt i natt,kräktes ner två av familjens mattor.*ler*. ville inte dricka på hela fm, men matte jobbar på bra, hon fick i mig vatten och sedan kalvfrikadeller, de är såååå gott, testat det någon gång? Om inte spring o kolla i barnmats hyllan i affären, dom är nog det godaste som finns i hela världen!
    Nu i kväll är jag lika tokig som vanlig igen, tur är väl det!
    Nu ligger jag i mellan mattes säng igen, efter fem veckor på sjukhuset, du vet ju hur det känns, ligga där o bara puffa lite med nosen så kliar någon, myyyyysssss...
    Men nu hörde jag att jag skulle åka på en dusch i kväll, fy attan, ska komma på något sätt att smita undan på, hatar det...Du, jag kom på en sak, jag är faktiskt två och ett halv år, så jag är nog klokare än dig!!!!
    NOS

    SvaraRadera
  2. Hörru dumma Lowis - hur törs du säga att du är så mycket klokare än mig bara för att du råkar vara några månader äldre???? *grrr* Smartare jycke än mig finns inte...!!! *fnys* Det säger i alla fall min farmor...

    SvaraRadera
  3. Din farmor har då aldrig träffat mig och sett hur smart, intelligent och klok jag är, men du...vi schnauzrar är väl lika kloka???!!!

    SvaraRadera
  4. Jajamensan, vi schnauzrar är allra bästaste, smartaste och häftigaste jyckarna som finns...

    SvaraRadera
  5. Fy bövelen, din snålis. Jag gillar också tårta.
    Fast skickar du en bit, så kan jag voffa fram ett grattis!
    //Amos

    SvaraRadera