fredag 2 juli 2010

Nu börjar semestern!!!

Idag är sista dagen på dagis - nu startar en härlig långledighet... Ikväll ska jag bara mysa och ha det gott med min matte och husse - och fira att semestern startat.
Samtidigt gråter jag lite en skvätt eftersom jag inte kommer att få träffa mina polare på dagis - eller mina fröknar - igen... Dagisbyte känns lite konstigt, men jag får väl försöka kaxa upp mig så att de nya kompisarna lär sig vilken tuff och häftig brud jag är... :-)

4 kommentarer:

  1. Åh du må tro att jag haft underbara dagar, vi har varit ute på sjön med båten, tre nätter med bara husse och matte, inget koppel så långt ögat kunde nå. Idag fick jag oxfile, matte höll på att få spader när hon såg vad husse gjorde, men jag är hans hund......även om det var matte som ville ha mig!!!!
    Nu ligger jag hemma ganska sliten.

    SvaraRadera
  2. Det verkar bevisat - hussar är mycket mer om att ge oss vovvar lite extra gisslet. Så är det även hemma hos oss. Matte tycker att jag bör äta torrfoder och husse ger mig lite annat gott när inte matte ser...

    SvaraRadera
  3. Du ska inte ha någon semester alls, för du vågar ju inte bada! FEGIS!!!!!

    SvaraRadera
  4. Istället för bad får jag en blöt handduk över ryggen när jag blir varm - det är bra, för den ger mig inte våteksem (som vissa andra tydligen har drabbats av har jag hört mig berättas...)

    SvaraRadera