lördag 27 november 2010

Godisknep

Bästa sättet att bli belönad med en godis:
göm dig inomhus, kom inte fram även om matte ropar efter dig. Även om hon upprepade gånger ropar - låtsas fortfarande vara försvunnen. Till slut är matte jätteorolig vart man tagit vägen. Kliv då fram och se förvånad ut varför hon gastat så mycket. Glad att du äntligen kommit fram får du en godis av ren lycka att du kommit till rätta... Smart knep, eller hur??? :-)

6 kommentarer:

  1. Lowis hälsar.
    Har varit i Stockholm o hämtat hem en lillasyster, en svart silver nu elva veckor Elsa! Du må tro att det är livat i vårt hus.
    Men ibland är hon bara FÖR jobbig! Fast skäller jag blir hon livrädd, låter henne hållas matte säger, det blir hund an Elsa med när hon hänger i mitt skägg!!!
    Trevlig snöig advent på dig!
    Lowis o Elsa

    SvaraRadera
  2. Usch, ett småsyskon!!! Inte all uppmärksamhet enbart på dig - låter inte kul tycker jag. Sätt henne rejält på plats och låt henne förstå att det är du som bestämmer... Lycka till med din uppfostran!

    SvaraRadera
  3. Åh snälla du, hon styr mig totalt, jag försöker, men som du vet är jag lite feg o larvig så denna lilla dam styr mig totalt........men hon får all skäll för hon är så liten o busig.
    Så jag är nu den duktiga o snälla hunden i huset! Husse är måttligt trött på den lillas alla hyss!
    I morse när vi vaknade fick vi nästan inte upp dörren, det va mega mycket snö. Fick kissa sent mitt på gatan, 2-3 dm snö... Elsa drunknade nästan!
    Så idag blir det mys för hela slanten, vem vill ut????
    NOS PÅ DIG

    SvaraRadera
  4. Innebär alltså att du önskar dig ännu mer snö - så att Elsa försvinner i snöhögarna...??? :-) Men har du inte upptäckt hur kul det är att böka med hela nosen i snön? Vi schnauzrar ser så häftiga ut när vi sedan tittar upp och är helt snöiga i hela skägget...

    SvaraRadera
  5. Jo det är min favvolek i snön. Men jobbigast är det bollarna som blir på benen. Tur att jag är nytrimmad o stilig!!!!
    Har ett rött fint täcke med pälskrage oxå, den du.......
    Nos Lowis

    SvaraRadera
  6. Det värsta med snöbollar på fötterna är att matte sätter in mig i duschen när jag kommer in - det tycker jag INTE om...

    SvaraRadera